Rollkritiska Arbetsbeskrivningar

Rollkritiska Arbetsbeskrivningar - ett utvecklingsverktyg för dig som brinner för att utveckla dina medarbetare

Rollkritisk Arbetsbeskrivningar – ett utvecklingsverktyg för dig som ledare

Auxentum har utvecklat verktyget Rollkritiska Arbetsbeskrivningar som hjälper dig och dina medarbetare att konkret jobba med tydlighet, delaktighet och eget ansvarstagande.  Verktyget, som stödjer det transformativa ledarskapet, skapar ökad tydlighet och fokus på det som är viktigt för dina medarbetares arbetsroller.

Auxentum-Rollkritiska Arbetsuppgifter Rollkritiska Arbetsuppgifter ger dig stöd vid medarbetarsamtal, strategisk förändringsledning, vid intervjuer i rekryteringar, organisationsplanering och i arbetet att utveckla grupper mot teamstatus. I våra uppföljningar har vi sett hur organisationer har upptäckt hälsorisker och därigenom kunna arbeta mer effektivt i arbetsmiljöfrågor med stöd av verktyget. 
 
 

Rollkritiska Arbetsuppgifter som digital lösning

Inom kort kommer verktyget Rollkritiska Arbetsbeskrivningar även finnas i en digitaliserad förpackning. Verktyget används idag av företag inom många branscher. Här nedan kan du läsa vad några av våra kunder säger.

Vad säger användarna?

Vill du också skapa ökad tydlighet och ett hållbart engagemang?

Rollkritiska Arbetsuppgifter är verktyget som hjälper dig i ditt dagliga ledarskap på ett sätt som verkligen gör skillnad!  Kontakta mig för mer information om detta verktyg! 

Tony Wetter

Jag som skriver här heter Tony Wetter och har ett genuint intresse för företagande, företagstillväxt och ledarskapsfrågor.

Dessa frågor har intresserat mig så länge jag kan minnas. Jag sökte ofta efter den där affärsidén som skulle bli starten på mitt egna företagande som ung, provade en del uppslag och lyckades både bra och mindre bra.

Vid tjugotre bestämde jag mig för att ta upp mina akademiska studier; Civilekonom med Magisterexamen i Organisationsutveckling.

Jag har därefter haft en handfull ansvarsroller som projektledare, VD, 
försäljningschef, affärsområdes-ansvarig och jag har även startat och utvecklat egna företag. 

Kolla in Linkedin för mer info: www.linkedin.com/in/tonywetter/